miercuri, 29 iulie 2009

Jennifer Love Hewitt


Jennifer Love Hewitt (născută la data de 21 februarie, 1979) este o actriţă şi compozitoare americană. Este foarte cunoscută pentru apariţiile sale televizate în filmele companiei Fox, cum ar fi Party of Five, ca Sarah Reeves, apărând de asemenea în I Know What You Did Last Summer şi continuarea sa I Still Know What You Did Last Summer ca Julie James. Hewitt poate fi văzută în prezent pe programul canalului CBS Mesaje de dincolo („Ghost Whisperer”), ca Melinda Gordon, o tânără ce poate comunica cu fantomele decedaţilor care nu au părăsit lumea terestră. În noiembrie 2007 Hewitt se logodeşte cu colegul ei Ross McCall. Hewitt s-a născut în Waco, Texas şi a copilărit în Nolanville, Texas; după divorţul părinţilor ei, Jennifer şi fratele ei au fost trecuţi în grija mamei. Numele de "Jennifer" l-a primit la sugestia fratelui mai mare, după numele unei fete pe care o îndrăgise în copilărie, iar cel de-al doilea, "Love", fusese pus de mama ei după numele celei mai bune prietene pe care o avusese în colegiu.


De mică, Jennifer a fost atrasă de muzică, pasiune ce a condus la primele ciocniri cu industria muzicală. La vârsta de trei ani, a cântat melodia "The Greatest Love of All" la un festival local. Anul următor, în cadrul unui eveniment similar, publicul a fost uimit de prestaţia ei, prin melodia "Help Me Make It Through the Night".


Până la vârsta de cinci ani, Jennifer deja devenise maestră în step şi balet. La nouă ani, a devenit membră a "Texas Show Team". La zece ani, la sugestia "cercetaşilor talentaţi" şi după câştigarea titlului "Texas Our Little Miss Talent Winner", s-a mutat în Los Angeles, California, alături de mama ei în încercarea de a face carieră în industria cinematografică şi muzicală.


În anul 2001, a apărut în videoclipul lui Enrique Iglesias, "Hero". Hewitt a compus melodia "I'm Gonna Love You" pentru filmul animat "The Hunchback of Notre Dame II" deşi, era o binecunoscută cântăreaţă la momentul respectiv, personajul său, Madellaine, era singurul care nu cântă în film. Cântecul a câştigat distincţia pentru cel mai bun cântec, în cadrul Premiilor DVD.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu