miercuri, 29 iulie 2009

Vanessa Anne Hudgens


Vanessa Anne Hudgens (n. 14 decembrie 1988, Salinas, California) este o cântăreaţă şi actriţă americană. Si-a facut primul sau debut in 2003 si a aparut in filmele "Thirteen" si "Thunderbirds".Cel mai mare succes al ei a fost participarea la filmele "High School Musical".Hudgens a inceput si o cariera muzicala lansand un album de debut "V" in 2006.Cel de-al doilea album "Identified" a fost publicat pe 1 iunie 2008.


Vanessa s-a nascut in Salinas,California(SUA).Este fiica Ginei Guangco si a lui Greg Hudgens.Are o sora mai mica,Stella Hudgens.Tatal sau este un american-inlandez cu descendenta nativo-americana iar mama sa a crescut in Manila(Filipinas) si are descendenta filipina.A studiat acasa dupa ce a terminat liceul "Orange County High School of Arts".


Si-a inceput cariera la 8 ani si a aparut in teatruri muzicale ca si cantareata dar si in productii locale precum: "Carousel" , "Vrajitorul din Oz","Regele si eu"etc.Primul sau debut a fost in filmul "Thirteen" interpretand-o pe Noel.In 2004 a aparut in filmul "Thunderbirds" interpretand-o pe Tintin.S-a mutat in Los Angeles dupa ce a castigat auditia pentru "Old Navy" in 2005.In ambele productii a aparut impreuna cu Brady Corbet.Aparitiile ei au inclus personaje invitate in "Quintuplets","Still Standing", "The Brothers Garcia" si "The Suite Life on Zack and Cody".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu