marți, 28 iulie 2009

Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus (Destiny Hope Cyrus) n.23 noiembrie 1992, Franklin, Tennessee, SUA) este o actriţă de televiziune, cântăreaţă, scriitoare şi compozitoare americană.

Informaţii generale
Alte nume
Smiley Mils Miley-Ray
Data şi locul naşterii
23 noiembrie 1992 (1992-11-23) (16 ani)
Gen muzical
Pop, Dance, Rock, Pop-Rock
Instrument(e)
voce
Ani de activitate
2003-prezent

În martie 2009, Miley şi-a lansat cartea autobiograficǎ "Miles To Go". Cu trei ani în urmǎ (înainte de Hannah Montana), Miley Cyrus era doar fiica lui Billy Ray Cyrus, o puştoaicǎ obişnuitǎ din Tennessee, care mergea la o şcoalǎ obişnuitǎ şi era tratatǎ de cǎtre colegi cu obişnuitele rǎutǎţi specifice vârstei. Tocmai asta a dorit Miley sǎ prezinte în prima sa carte. Ea sperǎ cǎ astfel fanii îşi vor da seama "cǎ sunt un om obişnuit, la fel ca şi ei". "În cea mai mare parte a timpului mǎ vedeţi zâmbind – (...) – dar nu e aşa mereu. Toatǎ lumea suferǎ şi trece prin greutǎţi", a explicat ea.Înainte de a deveni Hannah Montana, Miley îndura zilnic rǎutǎţi, care mergeau de la furatul cǎrţilor pânǎ la a o încuia în baie, din partea colegilor de şcoalǎ, povesteşte ea în `Miles to go`. "Uneori mi-aş dori sǎ primesc scuze din partea lor, dar sǎ fiu sincerǎ nu am nevoie de asta. Am depǎşit momentul şi sper ca şi ei l-au depǎşit. Aceste întâmplǎri m-au ajutat sǎ devin ceea ce sunt azi", spune ea. Un alt subiect abordat de Miley Cyrus în `Miles to go' este... prima ei dragoste, la care se referǎ folosind apelativul `Prince Charming` (Fǎt Frumos). Asta nu înseamnǎ cǎ nu ştim cu toṭii despre cine este vorba: un bǎiat cârlionţat, al cǎrui nume începe cu Nick şi se terminǎ cu Jonas. Referitor la decizia de a scrie o carte autobiograficǎ, Miley Cyrus spune cǎ a luat-o deoarece a considerat cǎ astfel fanii se vor simţi mai aproape de ea.

În ianuarie 2008,Cyrus a anunţat cǎ intenţioneazǎ sǎ-şi schimbe numele din "Destiny Hope Cyrus" în "Miley Ray Cyrus".Numele a devenit oficial la data de 1 Mai 2008.Într-un interviu cu USA Today, ea a afirmat cǎ credinţa este "principalul lucru" şi este motivul pentru care ea lucreazǎ la Hollywood. Într-un interviu cu Parade, ea a adǎugat cǎ merge regulat la bisericǎ, cu familia ei. Într-un interviu cu Christianity Today,Billy Ray Cyrus (tatǎl lui Miley) a spus: "Să recunoaştem, la Hollywood este un mediu complet diferit faţǎ de cel de la Franklin, Tennessee". Miley are locuinţa în Los Angeles, California, şi stǎ cu fraţii, surorile şi pǎrinţii ei.

Din septembrie 2008, Miley a început sǎ se întâlneascǎ din ce în ce mai mult cu fotomodelul de lenjerie intimǎ,Justin Gaston.Chair dacǎ se spune cǎ el e flǎmând dupǎ faimǎ,se pare cǎ momentan adolescenta e îndrǎgostitǎ orbeşte de acesta.Merge cu el la bisericǎ,la cumpǎrǎturi,la restaurante,la cinema...şi l-a integrat deja şi în familie. Tǎticul Billy Ray a declarat cǎ Justin e un bǎiat potrivit pentru fiica lui, chiar dacǎ între aceştia e o diferenţǎ de cinci ani.În aprilie 2009,Miley a declarat cǎ a ieşit împreunǎ cu Justin Gaston timp de şapte luni.În luna iunie a anului 2009,Miley şi Justin s-au despǎrţit,Miley spunând pe accountul ei de Twitter cǎ "Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le poate exprima".

Inaltime: 1,65 m

Greutate: 55 kg

Culoarea ochilor: verzi-albaştri

Defect:nu poate sa ţina secrete

Calitate: rade oricand si oriunde

Culori preferate: albastru, roz, verde deschis ,rosu, mov

Zodie:Săgetător.

Pe 8 decembrie 2008 a obţinut carnetul de şoferi ceea ce a facut-o extrem de fericită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu