marți, 28 iulie 2009

Phoebe Tonkin

Phoebe Elizabeth Tonkin (17 octombrie 1989 în Sydney, Australia) este actriţă şi model din Australia. Ea joacă rolul lui Cleo Sertori in serialul H2O - Adaugă apă.

Phoebe Tonkin s-a născut in anul 1989 in Sydney, iar la varsta de 4 ani a urmat diverse cursuri de dans cum ar fi: baletul, hip hop ş.a.m.d.,contemporan,disco. Phoebe a urmat cursuri de actorie la Australian Theatre for Young People (ATYP) la Warf Theatre la varsta de 12 ani. Cursurile au inclus si Shakespeare, Script to Stage, Clowning Around si Musical Theatre.Desigur stia de cand era foarte mica sa citeasca Shakespeare.
Invatand la scoala Qweenwood din Balmoral, cunoscuta pentru abilitatile ei excelente in drama, ea a luat cursuri particulare de actorie si a fost mereu implicata in productiile scolii, acestea ar fi: Antigone, White Crane si Venetian Twins. In fiecare an, Phoebe participa la festivalul Shakespeare, castigand finala in 2005 in Midsummer Nights Dream. La varsta de 16 ani, fiind cea mai tanara din productia H2O, Phoebe a castigat rolul lui Cleo. Desigur a depus mult efort pentru a se antrena la înot, deoarece nu înota prea bine.

Prima şi singura apariţie de până acum a lui Phoebe este în serialul Australian H2O - Adaugă apă, unde joacă unul dintre personajele principale, .
Pe data de 20 octombrie 2007, Phoebe a fost prezentă la gala Nickelodeon UK Kids Choice Awards, unde a prezentat premiul la cea mai bună trupă, alături de Cariba Heine si Claire Holt.Cleo Sertori e cea mai sensibila dintre toate cele 3 fete din H2o.Parintii ei au divortat in sezonul 2 si de atunci sta cu tatal si sora ei. Phoebe Tonkin este si model deci e foarte ocupata.Trebuie sa ajunga si la sedintele foto si la filmarile H2o.Ea are 1m66.

Phoebe vrea sa joace in cât mai multe filme şi să încerce să-şi ia o diploma universitară. Deocamdată Phoebe este ocupată cu filmările pentru H2O - adugă apă - Sezonul 3 care are 26 de episoade.
Adus de la http://ro.wikipedia.org/wiki/Phoebe_Tonkin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu